Werkwijze

Mensendieck Van Blooijs Bennekom - werkwijze Mensendieck en psychosomatische oefentherapie

Als u klachten heeft, dan wilt u natuurlijk snel geholpen worden. De behandeling bij Mensendieckpraktijk Lenette van Blooijs kan al binnen een week starten. Wanneer u voor de eerste keer komt, wordt de reden van uw komst besproken en hetgeen behandeld gaat worden. Aanmelden voor een behandeling? Dat kan digitaal of door te bellen naar 0318-420123.

Werkwijze Mensendieck op maat

Wilt u minder rugpijn hebben, beter of langer kunnen lopen, uw ademhaling verbeteren of je spieren versterken? Samen met de therapeut wordt de houding bekeken en worden bewegingsgewoonten besproken. Daarna wordt het te behalen doel vastgesteld en in hoeveel behandelingen dit behaald zal worden. Een behandeling duurt 35 minuten. Er worden oefeningen meegegeven om thuis te doen. De totale behandeling wordt beëindigd wanneer het einddoel, vooral volgens de patiënt maar ook door behandelaar, gehaald is.

Psychosomatische oefentherapie

Heeft u last van klachten die niet direct een fysieke oorzaak hebben, en wilt u ook graag snel weten waar u aan toe bent? Op basis van een wetenschappelijk bewezen test en een kennismakingsgesprek, maak ik als psychosomatisch oefentherapeute graag een eerste analyse van mogelijke oorzaken. Misschien heeft u te maken met te veel en te lang stress, bijvoorbeeld. Daarna gaan we zo snel mogelijk aan de slag met gerichte gesprekken en praktische oefeningen om de oorzaken aan te pakken en de problemen hanteerbaar te maken en het liefst op te lossen. Maakt u gerust vrijblijvend een afspraak. Dan kan ik kijken wat ik voor u kan doen!

Meer informatie of afspraak maken