De psychosomatisch oefentherapeut

Zien en gehoord voelen? Bel psychosomatisch oefentherapeut Lenette van Blooijs.

Psychosomatische oefentherapie is een verbijzondering van de oefentherapie Cesar en Mensendieck. Het is een 2-jarige post-HBO-opleiding tot psychosomatisch oefentherapeut aan de Hogeschool Utrecht. Spanning en stress kunnen lichamelijke klachten geven. Het is goed om achter de oorzaak van de klachten te komen, zodat de klachten doeltreffend behandeld kunnen worden.

Wat doet een psychosomatisch oefentherapeut?

Als psychosomatisch oefentherapeut kan ik u helpen de stressklachten te verminderen. En u inzicht geven, zodat de klachten uw leven niet gaan beheersen.

Ontspanningsoefeningen om een betere balans te krijgen tussen spanning en ontspanning. Ademhalingsoefeningen en het toepassen van het geleerde in het dagelijks leven. Dat zijn een aantal voorbeelden van de psychosomatische behandeling.

Gezien en gehoord voelen

Als uw klachten steeds terug komen of als u het gevoel hebt dat niemand goed naar u luistert, dan bent u bij mij aan het goede adres. Maak vrijblijvend een afspraak om er achter te komen of oefentherapie Mensendieck of psychosomatische oefentherapie iets voor u is.

Ik ben te bereiken op 0318-420123.